Kyselina citronová 900g

Přírodní kyselina citrónová v potravinářské kvalitě pro univerzální využití ve vaší domácnosti. Vhodná jako dochucovací prostředek jídel, přísada ke konzervaci či k odvápnění vašeho kávovaru, rychlovarné konvice a elektrospotřebičů. Lze ji také použít pro odstranění vodního kamene v koupelně a kuchyni, čistí nerezové povrchy a odstraňuje rez. Balení obsahuje 900g práškové kyseliny citronové, součástí balení je praktická lžíce pro snadné dávkování. Produkt je vyroben a testován v Německu.

Položka byla vyprodána…
Momentálně nedostupné
Kód: WHKC1X900
Značka: WoldoHealth®
229 Kč 189,30 Kč bez DPH 25,40 Kč / 100 g
Kategorie: Odvápnění kávovaru tablety
Položka byla vyprodána…
31mTHI4a8xL  Varování
  H319 Způsobuje vážné podráždění očí.
  
 
 

Kyselina citronová a její všestranné využití

Kyselina citronová je bezbarvá, ve vodě rozpustná karboxylová kyselina bez zápachu.

Přirozeně se vyskytuje jako produkt metabolismu ve všech organismech rostlinné říše. Citronová šťáva obsahuje 5-7% kyseliny citronové, je také obsažena v ovoci jako jsou například citrusové plody, jablka, hrušky a bobule.

Kyselina citronová je šetrná k životnímu prostředí a biologicky odbouratelná. Lze ji použít při konzervaci potravin, úklidu, praní, čištění či odvápnění. 

V potravinách reguluje kyselost a zásaditost a napomáhá prevenci růstu bakterií, kvasinek a plísní. Funguje jako antioxidant v tucích a olejích, kde zabraňuje nežádoucím projevům jako je žluknutí či změna barvy. 

Je obsažena v potravinách jako jsou nealkoholické nápoje, džusu, instantní nápoje, tuky a oleje, marmeláda, mražené ovoce či mléčné výrobky, majonéza a další.

 

Doporučené dávkování pro odvápnění:

Rozpusťte 1-2 polévkové lžíce kyseliny citrońové v 0,5-1l čisté vody

a poté nechte protékat přístrojem.  

Náš produkt je přírodního původu, bez povrchově aktivních látek a aditiv.

Vhodná pro vegany a vegetariány.

 

vyrobeno-v-nemecku-woldoshop

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: