Zaregistruj se a získej 5% slevu. Sleva se vztahuje pouze na výrobky značek Belano, Cleona, Carino, Cunea, Woldohealth a Woldoclean * Sleva se nevztahuje na ostatní zboží

Blog

Mct olej

MCT olej co to tedy znamená. Je zkratka z anglického názvu Medium Chain Triacylglycerols. Olej se středně dlouhým řetězcem mastných kyselin, která má řadu zdravotních přínosů, od zlepšení kognitivních funkcí až po lepší správu tělesné hmotnosti. Kokosový olej je jedním z velkých zdrojů MCT - zhruba 62-65 procent mastných kyselin v kokosovém oleji je MCT - ale v poslední době jsou stále oblíbenější koncentrované "oleje MCT". MCT, které se také nazývají "MCFA" pro mastné kyseliny se středně dlouhým řetězcem. Spousta lidi, kteří drží dietu se nasyceným tukům vyhybají, s největší pravděpodobností proto, že veřejnost byla přesvědčena, že všechny formy nasycených tuků jsou škodlivé. Nedávno však výzkum ukázal skutečnou pravdu ohledně nasycených tuků. Nyní víme, že ideálně MCT oleje jako kokosový olej, potřebuje lidské tělo každý den. Některé nasycené tuky, zejména MCT a jiné zdravé tuky, které se nacházejí ve výrobcích jako kokosový olej ne...

Černý olej

Známý na Středním východě jako "Osivo požehnání" Černý kmín, známý také jako Nigella Sativa, byl používán k tomu, aby úspěšně udržoval lidi ve zdraví již více než 3 300 let od svého prvního hlášeného objevu v egyptské hrobce Pharoaha Tutanchamona. Dokonce i prorok Muhammad říkal, že semeno černého kmína pomáhá proti každé nemoci kromě smrti.  Byly hlášeny zprávy o tom, že tato semena byla používána v dávné historii na Středním východě, okolí Středozemního moře  a v Indii - na všechno od drobných bolestí hlavy a podráždění kůže až po onemocnění jinak považovaná za neléčitelná. Byla považována za jednu z nejsilnějších protizánětlivých bylin, které kdy existovaly. Kleopatra ji použila jako kosmetickou péči.Královna Nefertiti použila černý kmínový olej, aby jí přinesla lesk vlasů a nehtů.Hippokrates ho použil k napomáhání při poruše trávení a metabolismu.Archeologové dokonce potvrdili, že král Tut měl v hrobce láhev černého kmínového ole...

Bio kokosový olej

Zajímá vás, co je pro kokosový olej dobré? No, tento přízrak oleje je přínosem pro péči o pleť, péči o vlasy, snížení hmotnosti, léčbu kvasinkových infekcí, zlepšení trávení a zvýšení odolnosti proti řadě infekcí a onemocnění. Olej se používá nejen v tropických zemích, kde jsou kokosové plantáže bohaté, ale také v USA, Kanadě, Evropě a Austrálii. Lidé objevují zázraky, které tento olej vytváří, a získává popularitu po celém světě. Podívejme se na některé známé výhody tohoto oleje. OBSAHZdravotní přínos kokosového olejePéče o vlasyPéče o kůžiZtráta váhyZlepšuje imunituZvyšuje tráveníPéče o zubyZabraňuje CandiděZrychluje léčbuUdržování orgánů zdravéPomáhá při léčbě AIDS a rakovinyZvyšuje zdraví srdceOstatní výhodySložení kokosového olejeJak používat a ukládat kokosový olej?ReferenceKomentářeZdravotní přínos kokosového oleje Kokosový olej má několik přínosů pro zdraví, z nichž nejdůležitější je jeho užitečnost při péči o vlasy a péči o ...

Arganový olej

Často nazývané "tekuté zlato", arganový olej je organický produkt extrahovaný z jader arganového stromu, který pochází z Maroka. Je extrémně bohatý na příznivé živiny včetně mastných kyselin a vitaminu E. Jeho vlastnosti jsou zvláště prospěšné pro vlasy a kůži, což z něj dělá populární kosmetickou volbu pro mnoho osobností. Není to jen pro bohaté a slavné, ačkoli - každý může těžit z arganového přínosu pro své tělo. Zde jsou některé z nejběžnějších použití. 1. Pleťový hydratační přípravek hydratační krém Arganový olej se nejčastěji používá jako hydratační krém k hydratování a změkčení pokožky. S vysokým obsahem vitamínu E a mastných kyselin je arganový olej ideálním produktem, který přirozeně vyživuje pokožku. Vstřebává se snadno a je nemastné a nedráždivé, což z něj dělá velkou přírodní hydratační látku. Je snadno použitelný po celém těle, včetně tváře a krku. Jednoduše vmasírujte několik kapek do pokožky jemným třecím pohybem. 2. ...